2022. február 19., szombat

Life$tyler

 2019.11.01-én indították. 

Egységben az erő, csatlakozz a csoportunkhoz:

https://www.facebook.com/groups/zsuzsi62

Blogom:

https://lifestyler-2019.blogspot.com/2022/03/silver-matrix.html

Meghívó!

Minden héten Kedden és Csütörtökön .

 2022. 05.03-án Kedden, 20:00 órakor üzleti prezentációt tartunk.

Hívd meg barátaidat, ismerőseidet.

Várunk Szeretettel!!!

Ezen a linken tudsz belépni

https://us02web.zoom.us/j/6376388121?pwd=WUsxU20zMnkwMTFGSjd0WEV0WXp3UT09

Szeretettel Várunk


Van Minimum 13 $-od?
 Ennyibe kerül a Life$tyler oktatási platformhoz való hozzáférés
Nézd meg a videót, ha érdekel, ha hozzám szeretnél csatlakozni, küldöm a regisztrációs linkemet.


Start.



Ezekkel a lehetőségekkel lehet befizetni, mindent lehet használni, de meg kell nézni, hogy mi a minimum utalási költség.
Én PM számlát használok.






Akinek ez fontos lehet mentse le magának:
Egy példa a pénz útjára, ha PM-ről kellene pl. 20 dollárt befizetni valahova, vagy kikérni róla pénzt. - Hozzáadni a hazai bankszámlát és beutalni minimum 300 dollár a beutalható. - Más felhasználótól kérni, csere oldalakon venni 20 dollárt, mert a belső utalás megoldható. - Ha van verifikált érérvényes Payeer számla, befizetni az összeget a Payeerre és onnan átteni a PM-re - BTC-t pénztárcát nyitni a PM-en és beutalni BTC-t azután átváltani dollárra. (erről gyakorlati tapasztalatom még nincs.) Ha a PM-en van pénz a kimenete a következők lehetnek: - Kikérni hazai bankszámlára amelynek minimális összeg 300 dollár, - Eladni, elcserélni váltókon, - Kikérni Advchas számlára, ahonnan ki is utalható, ha van kártya, kártyával kivehető,- - Átváltani BTC-be és elutalni coinos pénztárcába, Pl. (Coinbase, Blokchain, Binance stb.) lehetőleg olyanra, amelynek van kimenete bankszámlára vagy bankkártyára.

Ez egy olyan rendszer, amely egy klubtagok közötti kölcsönösen előnyös partnerkapcsolatokra mobilhálózatok, és célja, hogy segítse a partnerek pénzügyi jólétét.

Ez egy Mátrix Network Marketing, amely régóta a legnépszerűbb és mindenki számára elérhetővé vált. 11 oldalból áll, amelyek mindegyike készen áll egy folyamatos bevételszerzésre.



Egy platformok (mátrixok) automatikusan kitöltődnek: balról jobbra, felülről lefelé, lezárva egy helyeket, az elme Önnek, nem baj, partnereinek egy mátrixban. Az oldalt kitölthetik: olyan partnerek, akiket az ajánlólinken keresztül hívott meg; túlcsordul magasabb partnerekről és további helyekről (klónokról), az elme a tiédről, nem baj, egy mátrixbeli partnereidről.

Minden oldal felhalmozódik, és ahogy felhalmozódik, a pénz egy következő célokra kerül szétosztásra: kifizetések partnereknek, további helyek (klónok) létrehozása egy mátrixokban, ajánlási levonások, átállás a következő oldalakra.

További helyek (klónok) - egy marketing által automatikusan jönnek létre és válnak létre, és arra szolgálnak, hogy minden webhelyről állandó nyereséget kapjanak, valamint segítsék a mátrixban lévő partnereket. A klónok teljes értékű helyek egy rendszerben, amelyek ugyanazokat a funkciókat látják el, mint a fő bejelentkezés (mozgás az oldalakon, bevételt generál, stb.). Az

Ajánlási levonás pénzjutalom azoknak a partnereknek, akik az ajánlólink segítségével új klubtagokat hívnak meg. Ezék az elhatárolások automatikusan megtörténnek az oldal feltételeinek teljesítésekor.


Kifizetések partnereknek- amint egy helyszíni feltétel teljesül: egy partner egyenlege azonnal kivehető pénzeszközt kap.

Átmenetek platformokon - automatikusan, az előző bezárása után történnek.


Keress meg, beszéljünk, ha érdekel.

Privát facebok csoport:

-----------


-------


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése