2022. augusztus 17., szerda

OXY

Rövid útmutató az OXY projekthez.

Itt tudsz hozzám csatlakozni: 

https://app.oxy.llc/auth?refererId=47876

A rendszer X4 elven működik az összegen, a felhalmozott kamatokon és partnerbónuszokon, ennek a skála kitöltésekor minden bevétel leáll. Ha akarja, aktiválja a Ládát, így minden típusú bónusz érvénybe lép.

A platformon háromféle bevétel található:

⬇️A hirdetési forgalmi döntéshozatalba való befektetéshez aktiválnia kell a javasolt helyek egyikét. Az Ön, mint befektető rendelkezésére álló dobozok:

A PROMO BOX (50 tonna dollár, amelyet a cég biztosít a teszteléshez) promóciós kóddal kapható, és vissza kell küldeni a vállalatnak.

(Kérdezze meg partnereit, vagy azokat, akik meghívtak a csapatba) ❗️

A megkeresett pénzeszközök PROMO BOX-ba történő felvétele nem működik mindaddig, amíg Ön legalább 50 USD-t befizet a rendszerbe saját tőkéjéből, vagy új befektetést nem hajt végre az OXY rendszerben szerzett pénzeszközökkel (minimum 50 USD a kifizetés aktiválásához).

STARTER BOX: 50 USDT - 499 USDT, akár 0,5% naponta, legfeljebb 11% havonta.

BASIC BOX: 500 USDT - 2499 USDT, akár napi 1%, havonta legfeljebb 22%.

ADVANCED BOX: 2500–4999 USD, akár napi 1,5%, havonta legfeljebb 33%.

SZAKÉRTŐI DOBOZ: 5000 USDT – 9999 USDT, akár napi 2%, havonta legfeljebb 44%.

ULTIMATE BOX: 10 000 USD vagy több, akár napi 2,5%, havonta legfeljebb 55%.

Változó jövedelem hétfőtől péntekig.

A második lehetőség a partnerei bevételéből származó bevétel. Ez nagyon fontos és hatékonyabb, mint a befektetési bevétel megszerzése.

A társult programból származó bevétel minden napi bevételből:

1. szint – 10%

2. szint – 7%

3. szint. - 3%

4. szint - 2%

5-8 szint - 1%

9-10 szint - 0,5%

A társult program megnyitásához rendelkeznie kell a következő BOX egyikével:

1-től 2 szintig - PROMO BOX / STARTER BOX

1-től 4 szintig - BASIC BOX

1-6 szint között - ADVANCED BOX

1-től 8 szintig - EXPERT BOX

1-10 szint - ULTIMATE BOX

Legalább 2 aktív ágnak kell lennie ahhoz, hogy a kereskedésed figyelembe vehető, és ha tapasztalatod, tudásod és időd engedi, több is lehetséges. Ennek érdekében azt javasoljuk, hogy a háromszögszabály szerint hozzon létre három aktív szekrényt (számlát), hogy egyenletesen szabályozhassa bevételeit a partnerprogram jobb és bal.


 OXY: A pénzkeresés számos módja az OXY-val

 OXY egy olyan befektetési platform, amely lehetővé teszi, hogy többféle módon keressen pénzt. Kereshet havi passzív jövedelmet hirdetésekből, vagy építhet egy hatalmas csapatot és aktívan fejlesztheti vállalkozását. Több mint 30 szakemberrel a reklámforgalom arbitrázsában, az OXY rendelkezik a tapasztalattal és a szakértelemmel, hogy segítsen Önnek a sikerben.

Hogyan működik az OXY?

Az OXY a legjövedelmezőbb online szolgáltatások, például játékok és fogadási szolgáltatások reklámozásával keres pénzt. Amikor az emberek rákattintanak a hirdetésekre és megvásárolják a termékeket, jutalékot kapsz. A havi bevétel jellemzően 55% feletti. Meghívhatod barátaidat is, hogy csatlakozzanak az OXY-hoz, és az ő befektetéseikből is jutalékot kereshetsz.

Nem kell saját pénzt befektetnie ahhoz, hogy elkezdhesse. Használja ezt a kódot, hogy 50 $-t kapjon a számlájára, amivel azonnal elkezdhet pénzt keresni. Kockázat nélkül és ennyi nyereséglehetőséggel, nincs okod arra, hogy ne próbáld ki az OXY-t még ma.

Sok olyan platform létezik, amely azt állítja, hogy segít pénzt keresni, de csak kevesen rendelkeznek olyan tapasztalattal és tapasztalattal, mint az OXY. Több mint 30 szakemberrel a reklámforgalom arbitrázsában, az OXY rendelkezik a tudással és a készségekkel, hogy sokféle módon segítsen Önnek a sikerben. Akár havi passzív jövedelmet keres, akár egy hatalmas csapatot szeretne építeni, az OXY segíthet pénzügyi céljai elérésében. Próbálja ki még ma ezzel a kóddal, hogy 50 dollárt kapjon a számlájára - mit veszíthet?

Itt tudsz hozzám csatlakozni: 

https://app.oxy.llc/auth?refererId=47876

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése